همهگیر شدن و رسوب کابالیسم در میان یهودیان از روز مبعث حضرت موسی علیه السلام تا به امروز به شش دوره تقسیم میشود.
ادامه نوشته »
نویسنده: علامه آیت الله مرتضی رضوی
دانلود کتاب کابالا و پایان تاریخش
همهگیر شدن و رسوب کابالیسم در میان یهود

کابالیسم در ملک سلیمان

داوود توانست خود و نظام ولایتش را از شرّ برنامههای ابلیس و کابالیسم به سلامت عبور دهد. اما کابالیسم در ملک سلیمان برنامه دیگری داشت!
ادامه نوشته »شیطانپرستی و کابالیسم

بدیهی است یکی از «همهچیز» شیطان است. چگونه ممکن است کسی «همهچیز پرست» باشد و شیطان را نپرستد. شیطانپرستی غیر از این نیست.
ادامه نوشته »قیچی کابالا

تیغه اول قیچی کابالا واقعگرایی ابلیسانه است و تیغه دوم آن خیالگرایی صوفیانه. میخ این دو تیغه محسوسگرایی و دو نیروی محرکه آن قدرت و عوامفریبی است.
ادامه نوشته »رقابت میان سه رکن کابالیسم

به دنبال بازگشت موسی فرعون میتوانست فرمان قتل او را صادر کند، اما اینک طمع سیاستمدارانه کرده که کاهنان را با موسی درگیر کند!
ادامه نوشته »موسی و فرعون، مبارزه نبوت با قدرت کابالیسم (3)

نه رهبران گفتگوی تمدنها توجه داشتند و نه اجتهادکنندگان میزگردها که کارشان دقیقاً خواسته ابلیس است و به رسمیت شناختن کابالیسم.
ادامه نوشته »موسی و فرعون ، مبارزه نبوت با قدرت کابالیسم (2)

در ماجرای حضرت موسی و فرعون سه جریان کابالیستی را در برابر موسی (ع) مشاهده میکنیم: کاهنان، ملاء (= سنا یا مؤتمر) و فرعون.
ادامه نوشته »موسی و فرعون، مبارزه نبوت با قدرت کابالیسم (1)

چرا خداوند دینداران و مؤمنان را با قدرت خود از طریق اعجاز یاری نمیکند تا بتوانند در برابر جریان مداوم و قدرت کابالیسم پیروز شوند؟
ادامه نوشته »اهرام مصر سومین سمبل کابالیسم

تمدن مصر هرچه ترقی میکرد بر ماهیت کابالیستی آن افزوده میگشت به حدی که اهرام مصر به عنوان سمبل سوم کابالا تا به امروز، بوده و هست.
ادامه نوشته »ابراهیم (ع) و دو کار بزرگ: ارسال رسل و احیای کعبه

کابالیسم همهجا را گرفته حتی آنان که به خاطر چشمهی زمزم در همسایگی اسماعیل زندگی میکنند، در احیای کعبه به کمک ابراهیم و اسماعیل نمیآیند.
ادامه نوشته »کابالیسم و قوم لوط

قرآن ویژگیهای جامعه سدوم یا همان قوم لوط را از زبان لوط چنین میشمارد: 1- کمونیسم جنسی 2- همجنسبازی 3- نفرت از پاکی.
ادامه نوشته »آیا ابراهیم (ع) به مصر رفته است؟
افسانهی حضور ابراهیم در مصر را ساختهاند تا زمینه را برای ادعای صهیونیستهای کابالیست که مدعی مالکیت از نیل تا فرات هستند، آماده کنند.
ادامه نوشته »ابراهیم (ع) در مناظره با کابالیسم قسمت 19
ابراهیم (ع) را آزاد میگذارند و به دنبال فرصتی هستند تا او را توسط خود مردم محکوم و مجازات کنند. اما اینبار خود ابراهیم مناظره با کابالیسم را آغاز میکند.
ادامه نوشته »ابراهیم (ع) از تولد در سومر تا قیام در آکد قسمت 18
در بیان ابراهیم (ع) بتپرستی فرع بر شیطانپرستی است. سران کابالیسم همیشه در طول تاریخ به حضور شخص ابلیس رسیده و او را میپرستیدند.
ادامه نوشته »ادریس (ع) در دوران گذار کابالاقسمت 17
براساس احادیث باید به دو ادریس معتقد باشیم: هرمس اول پدر بزرگ نوح که ریسندگی و بافندگی را اختراع کرد و هرمس دوم، ادریس بابلی که مخترع خط بود.
ادامه نوشته »کهانت قویترین سلاح براندازی نبوتها قسمت 16
یهودیان آگاهانه راه شیطان را بر میگزینند علت این گزینش این است که از تعلیمات شیاطین زمان سلیمان (ع) و از تعلیمات زمان هاروت و ماروت پیروی میکنند.
ادامه نوشته »آشوریان ؛ قوم یونس در اسارت کابالا قسمت15
آشوریان سومین مردمی هستند که توانستند دولت تأسیس کنند؛ ابتدا سومر (ثمود) سپس عاد (آکد) و پس از آن آشور است که دولت مقتدری را در شمال بینالنهرین تاسیس میکند.
ادامه نوشته »